Tuesday, 13 November 2012

~Kebosanan~

Hmmm.. Bosan bosan bosan.. Boley mati kbosanan aku cmnie.. Nk msej, kedit pun takde.. Sori la Hazirah n' Chaer.. Aku tak dpt blas msej korng.. Rindu nk story mory ngan Zirah n' Chaer laa.. aduyaii~!! Ape boleh buat.. Tenet plak dh tenat.. ish3~ Sabo je la.. Nnti kwn2 SKK akunk wat reunion tp tak tau la bile.. Harap2 smue ade la.. Aku rindu nk jumpe dorng.. hehe.. Aku harap gak dpt jmpe ngan Hazirah.. Dh lma tak jmpe.. Kali trakhir jmpe die aku nngis truk gile smpai nk ckp spatah pun tak leh nk kluar.. Sdey gilerr wktu tu.. Tp Alhamdulillah kitaorg still jd BFF wlupun dgn brmesej je.. Hari2 tau.. Aku tau cite die, die pun tau cite aku.. Oh~ Rindunye aku kt die~!!



Monday, 12 November 2012

~Ape!?~

Hey.. Aku boring la skrg nie.. Nk msj tak boleh.. Bukan sbb takde fon,tp kedit yg takde.. huhu.. sdeynyer.. Aku nk cite psl ape yek?? hehe.. hrini hari ke-6 bdk form 5 amek es pi em.. gud luck lah untuk smua yek trutamanya Ashu.. jwb lek lok.. smoga dpt kputusan yg cemerlang.. Amin~!! brckp psl es pi em,aku tringt la plak kt pi em ar.. tahun dpn aku amek pi em ar.. bkn aku je, kawan2 n' sdara2 aku pun.. tu , si Fatihi ngan Nisa tu.. kpd Fatihi, jgn asyik dgn altan elektronik ko tu.. taun dpn nk pi em ar.. hehe (>_<) dh la pi em ar tahun akhir.. dorng ckp msti soalan susah punye.. takut la~!! takpe2.. kalau kita study smart n' slalu doa kt Allah, InsyaAllah kita brjya..kan!? kite kena la brusaha dr awal nie.. start study dr skrg.. tp rsa malas la plak.. hehe.. tak patut.. cmtu gak ngan budak2 yg nk ambik es pi em tahun dpn (tringt es pi em tahun dpn sbb tgh dgr lgu River Flows In You yg scara autonye tringt kt Adam yg suke main piano)  heh~ ape2 pun, gud luck lah kt sume form 3 n' form 5 tahun dpn.. wat lek lok!! k lah~ aku nk gi dlu nie.. nnti kite smbung eh.. Bye~!!

~Love You All~

Saturday, 10 November 2012

~Hilang Kawan~

Korang.. Aku kehilangan sorang lgi kawan.. Spe? Adam lha.. Tahun dpn die dh takde kt SERATAS sbb die pindah skolah.. Parent die yg sruh die pindh.. Tataw la npe.. Adam ckp sbb tahun dpn die nk es pi em.. So,mak die risau kalau die duk kt sna lgi,result die akn tak cmerlang.. Sedihnye aku.. Nnti msti aku dh tak leh dgr die main piano.. Aku akn rindukn stiap not piano yg die main dan bunyi trumpet die yg gempak uh.. Aku suke dgr die main piano sbb die main piano dgn penuh perasaan dan stiap lagu yg die main akn mnyentuh prsaan org yg mndengar.. hmmm.. Aku harap nnti die akn datang  mlawat kitaorg kt sni dan takkan lupekan kitaorg.. Aku harap die halalkn smua ilmu yg die prnah bgi kt aku.. Dan juge sgala nasihat die yg brguna tu.. Aku takkan lupekan jasa baik kau,Adam.. Smoga kau bahagia dgn khidupan di luar sana dandpt result yg bgus untuk es pi em nnti...

~Love You All~

Monday, 24 September 2012

~Kehilangan BFF~

Aku sedih!!!! sbb aku akan khilangan seseorang yg mrupakan BFF aku kat SERATAS... Sape??? sape lagi kalau bkn NURHAZIRAH MOHD NASIR... die trpaksa pindah sbb die sakit teruk.. ye la kalau die duduk asrma nnti spe yg nk jga makan minum die, nk jga ubat2 die.. kat rumah, mak die ade.. sbb tu la die kena pindah.. aku sedih gilerr!!! dh 1 tahun 3 bulan die jd BFF aku yg 4ever and ever.. smua rhsia aku ade kat die dan sume rhsia die ade kt aku.. hari prtma smpai hari ketiga aku tau yg die nk pindah, aku nangis smpai kering air mata.. mama kata sabar je lah, kalau dh sakit cmtu mmg la kena pindah, kalau tak spe yg nk jga makan minum die, nnti duk asrma pun buat die penat je.. harini, hari Selasa, ade doktor pakar datng tgk Hazirah.. kalau keadaan die masih dlm posisi teruk, doktor akn hntr die pegi Hospital Taiping lak.. aku doa sgt2 supaya die dh tak teruk.. aku dh tak sggup nk tgk die duduk hospital.. hrini genap sminggu die kt Hospital Kuala Kangsar.. dh brpuluh - puluh botol air yg dh msuk dlm badan die.. die pun dh makin chubby.. tp kalau die dipindhkan ke Hospital Taiping, hari Sabtu nie aku nk gi jenguk die.. sian die duduk sorng2 lak nnti.. aku harap bile die dh pindh nnti die takkan lupekan aku dan aku pun takkan lupekan die sbb kami dh brjnji akn tetap jd BFF smpai mati.. InsyaAllah kt luar nnti kami boleh jumpa kt Kuale..aku sentiasa doakan kau, Hazirah supaya kau cepat sembuh..



~Love You All~

Monday, 2 April 2012

~Cuak Nak Competition~

Cam tak caye je hrini dah 3.4.2012...lgi 11 hari je nk SERATAS Royal Rhapsody nk pegi brtanding kat prtandingan awal...Cuak~! aku harap kitaorang dpt buat yg terbaik wktu prtandingan awal nnti supaya dpt msuk FINALE...Amin!!~ kitaorang akn brtolak 11 April nie dan dgr crite brtnding 14 April...tak tau la pulak...kpda Cikgu Hisham , Cikgu Zul , Abg Mus dan alumni2 SERATAS Royal Rhapsody yg dh byk mnyokong kami , saya ucapkan bebanyak terima kasih!~ doakan kejayaan kami nnti yerk~ kepada Abg Ipod , conduct elok2 tau...dan kpda members of SERATAS Orc , good luck~! buat yg trbaik wktu prtandingan nanti~!


~Love You All~

Monday, 26 March 2012

~Simen Gigi~

Mama!! Tolong!!~ tu laa yg hati aku mnjerit-jerit wktu aku baring ats kerusi wktu gigi aku kena simen tdi...aduh~ sakit giler!! mcm nk mnangis je tp nsib baik aku nie jnis yg tak suka kalah kt ssuatu dan tunjukkn klemahan dri,jdi aku tahan je la...tp takpe lah sbb gigi depan aku dah elok...yg sdeynye aku tak dpt main clarinet hrini sbb nurse tu ckp "Jgn gigit bnda keras dlm tempoh 24 jam nie,ye."...sdeynyerr...aku nk main!! tmbh2 lgi hrini hri last Abg Mus ade kt sni...NAK MAIN!! NAK MAIN!! NAK MAIN!! nnti msti rmai org tnya npe aku tak main kn...ape susah jwb je la nurse tak bagi...btul kan??hak3...ape aku mrepek nie??td bkn main lg sdey sbb kwn2...skrg nie giler la plak...tp seyes aku sdey giler...aku buat gile mcm nie pun sbb nk hilangkan rsa sdey ngan tension sbb bnda tu...okeylah...bye!


~Love You All~

~Janganlah Sedih~

aaaaaaa~ ape nk jdi nie...skrg nie sume dh jdi huru hara...prsahabatan dh kacau bilau...ape nie!?prlu ke dlm prsahabatan ade prgduhan besar yg brlarutan??prasaan aku skrg nie dh brcmpur baur...sdey + marah + geram + tension...aku tak tau ape yg ptut aku buat skrg nie...dgn Hazirahnye...Ausnye... haish~ spe yg boleh tolong aku skrg nie??Hazirah skrg nie tgh gaduh ngan seseorg...tp kalau org tu bukan kwn rapat aku,aku tak kisah...nak gaduh pun gaduhlah...tp dua2 nie kwn aku...Hazirah dahlah bestfriend aku...cube korang bayangkan mcm mne nk slesaikan mslah kalau yg brgduh tu bestfriend korg dgn kwn yg pling rapat dgn korang???susah~!aku tak tau aku nk mnyebelahi spe dlu...tp skrg aku tau spe yg benar dan spe yg salah...so,aku mstilah nk tegakkan yg benar tp aku tak smpai hati la plak kt sorg lgi tu...ish! TENSION btullah hidup nie~!!skrg pasal Aus lak...aku simpati sgt ngan die...smpai hati pompuan tu buat die mcm tu...pdhl Aus dh baik giler ngan die...Aus sndri brsumpah demi Allah yg die tak prnh curang dgn pompuan tu...tp npe pompuan tu buat Aus mcm Aus tu tak ade perasaan??aku sedih tgk Aus yg skrg nie...aku rindu kt Aus yg dlu...yg stiap hari riang dan ceria~!skrg nie susah gile nk tgk Aus senyum tmbh2 lgi gelak...skrg nie pun prangai die dh agk dingin dgn aku...SEDEYNYERR~ npe prlu jdi cmnie!?nape!?spe yg boleh bgi aku jwpn kpda semua mslh aku nie!?smlm je pun aku hmpir menangis sbb bnda nie je...tak prcya??tnyalah kt Mimi...npe prsahabatan kami jdi mcm nie!!??


~Love You All~

Tuesday, 13 March 2012

~Worldwide by Big Time Rush~

Hye~ malam nie Wani nk post lgu ngan lirik Worldwide...Big Time Rush yg nyanyi tau...band ksukaan Wani...lagu nie sgt best sbb tu jdi lgu kt blog My Friends And I nie...jom usha~


aaaaaa~ Logan,James,Kendall dan Carlos sgt comel..tmbh2 lgi Logan... :)
--------------------------------------------------------------------------------------

Ooh
Wait a minute before you tell me anything, how was your day?
Cause I have been missing you by my side, yeah
Did I awake you out of your dream?
I’m sorry but I couldn’t sleep
You calm me down
There’s something about the sound of your voice
I’m never never (never as far away as it may seem)
Soon we’ll be together
We’ll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
There’s just one thing that I gotta do
(Hello, tuck you in every night on the phone)
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Not gonna let me take another goodbye
Babe, it won’t be long
You’re the one that I’m waiting on
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
(Girl I’ll be thinking about you)

Yes, I may meet a million pretty girls that know my name
But don’t you worry, cause you have my heart
It ain’t easy to keep on moving city to city
Just get up and go
The show must go on so I need you to be strong
I-I-I-I’m never never (never as far away as it may seem)
Soon we’ll be together
We’ll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
There’s just one thing that I gotta do
(Hello, tuck you in every night on the phone)
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Not gonna let me take another goodbye

Babe, it won’t be long
You’re the one that I’m waiting on
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
(Girl I’ll be thinking about you)

Oh
Wherever the wind blows me
You’re still the one and only girl on my mind
No, there ain’t no one better (worldwide)
So always remember (worldwide)
Always remember, girl you’re mine

Paris, London, Tokyo
There’s just one thing that I gotta do
(Hello, tuck you in every night on the phone)
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Not gonna let me take another goodbye
Babe, it won’t be long
You’re the one that I’m waiting on
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
(Girl I’ll be thinking about you)

(Worldwide)
Yes, I may meet a million pretty girls that know my name
But don’t you worry
Cause you have my heart



~Love You All~

~Dah Siap~

Yeay!Hrini aku bebas dri genggaman homework Presentation Science...susah tau nk wat...aku tak tau yg aku wat tu btul ke tak...tp kje Sej ngan BM tak siap lagi...aduyai~ malam nie lah buat...petang nie nk tgk tv3 cite dongeng...tak de ape2 yg best pun harini...mama ngan ayah pegi brniaga...kak yong pulak pegi keje...bosanlah! >_<  bile dh bosan rsa tak sabar la pulak nk balik SERATAS hri Khamis nie...hehe~ brjumpa dgn kwn2 yg dirindui...Rindu3~ Bye!


~Love You All~

Monday, 12 March 2012

Asal malam nie susah sgt nk lelapkan mata nie ek??slalunye pkul 2 pgi cmnie msti dh tido dah...plik btullah malam nie...slalunye klu aku tak tido lgi pagi2 buta cmnie msti mama akn kta "Hai,nak jga guard jga rumah ke pagi2 cmnie??"...tp disebabkan mama dh tido..jdi tak dptlah aku dgr 'ayat sakti' tu...hehe~ skrg nie aku tgh chatting ngan Mimi...die tgh siapkan presentation Science sbb esok die nk pegi Melaka...aku nie malas skit nk wat...lgipun tak tau nk wat cmne...tnya Mimi lah...'alang2 mnyeluk prkasam biar smpai ke pangkal lengan...rsa2 org tu marah kt aku lgi ke ek??biar la kt die...tak nak kacau hidup die dah...okeyh la..Bye!


~Love You All~

Sunday, 11 March 2012

~Frustrating~

Sdeynye bile ade seseorg yg bnci kite...tmbh lgi klu stiap hari kite jmpa org tu...frustnye!!disebabkan 1 bnda bodoh yg aku dh buat,die msti dr bnci aku jdi lg bnci aku...sdeynye... :( ...niat aku baik nk minta maaf kt die tp...tak taulah ape yg die tgh fkirkan skrg...klu die lgi bnci kt aku cmne??ish!susahnye nk hdapi hidup nie...bknkah lbih baik MATI je...tawakal je la kat Allah...ape nk jdi pun jdilah...tu smua ktentuanNya...kita bknnye boleh tolak ktentuan Allah...ape yg aku rasa skrg nie ialah mmpi aku pd suatu hritu dh jdi knyataan...mmpi yg pd suatu hri die akn marah dan benci aku...TOLONG JANGAN BENCI SAYA!!!


~Love You All~

Monday, 20 February 2012

~Cikgu Kat Seratas~

Cikgu~ Cikgu~ Cikgu~
aku nk crite psl ckg aku laa kali nie...first skli....aaaaa!! aku nk Cikgu Noh ajr aku KH balik~ bknnye tak best Cikgu Zahari ajr,cikgu sgt baik cume aku tak brpe faham laa...klu Cikgu Noh ajr aku lbih faham...aku harap ta0n depan Cikgu Noh yg ajr~ BM?nk tau spe ajr??Cikgu Sazni~ aku rase brsalah gile la kt ckg tu sbb aku sllu trtidur dlm kelas die...tp die tak marah (ckg lmbut dan baik)~ BERSALAH gilerr!!Sori cikgu~ owh! BI sgt best sbb Teacher Zuraidah yg ajr...sepnjg taon nie aku tak pernh lgi tido dlm kelas die...mmg laa kadg2 mngantuk sbb letih..tp tahan laa sbb ckg ajr sgt best~! Science aku Cikgu Noorhizan ajr...wlupun aku tak prnh tido dlm kelas die tp aku tak brpe faham cra die ajr~ huhu...tak tau laa knpe sbb ckg tu baik tak prnh marah2 pon~ sbb tu aku sruh Aus ajr aku SC...wlupun kadg2 aku tak faham cra die ajr~ Math pling best! Teacher Jaz yg ajr dri taon lepas!ape yg teacher ajr sume aku fhm tpm ade la 1 atau 2 tu yg aku tak faham~ terbaik la teacher! Geo...spe lgi Cikgu Shuhaimah lah cm tak tau je~ Cikgu Shuhaimah ajr pon best tp mula2 die ajr aku tak brpe fhm sgt mklumlah tajuk baru la katakan..tp lepas tu aku fhm laa..sme ade fhm sndri atau ckg yg bgi pnerangan...ckp psl Sejarah...tiap2 kali kelas aku mngantuk...sian Cikgu Razhiyah yg ajr tu..aaaaaa~ sbnrnye aku tak nak pon ngantuk dlm kelas Sejarah...tp tak tau npe aku boleh trtidur~ kruk2~ misteri...Agama~ Ustazah Mawaddah yg ajr...ustazah sgt baik..kebanyakan kelas die kami kena buat nota atau latihan...kadang wat pafa atau ustazah terangkan sesuatu bab...Bahasa Antarabangsa??Aku bljr bhasa Perancis sma ngan spupu aku, Si Azril tu...Madame Fauziah yg ajr..best giler~ taon nie kebanyakan pelajaran madame byk gune slide..tu yg best tu...tak ngantuk lgsung~ ICTL...wktu aku tgh menaip nie wktu ICTL la nie...Cikgu Azwin yg ajr~ cikgu ni cntik dan baik...dlm kelas Cikgu Azwin klu tak bukak komputer msti kna salin nota psl ape2 jew...wktu slin nota kadang2 mngantuk laa jugak...huhu~ Cikgu Zul ajr kami Sivik...die suka sgt brcerita dlm kelas...best gilerr wktu die brcrita wlupun Cikgu Zul sbnrnye ajr Muzik~ huhu~ Seni...Cikgu Hisham yg ajr...ckg mmg pndai mlukis dan ckg sgt baik...tiap2 hari aku jmpa Cikgu Hisham..kt mne??kt blik band laa...hahaha~ Cikgu PJ aku Cikgu Midah iaitu guru kelas aku, 2 Kejora...klu org tak bawak bju pj wktu hri pj msti ckg marah...cuak gile wktu ckg marah...takut3~ smpai sni je la...tak larat nk taip dah~ nnti nk crite psl kawan baik aku yg bru lak~ nk tau spe??nnti aku crite...Bye!

~Love You All~

Monday, 13 February 2012

~Sibuk!~

Arghh...penatnyerr...semalam Abg Mus datang...aku excited giler habis laa...mmg petg tu aku jdi cm org gilerr jee...semalam aku bgi kt Abg Mus pelan Scholar Inn yg aku tunjuk kt Abg Ipod hritu...Abg Mus kta comey sbb aku lipat jdi bntuk bju...bangganyerr...hahaha...yg Sheng tu pnyibuk jerr...kta surat ape ntah... :P ...smlm aku trkjut sbb msuk2 blik band leps hbis solat Isyak,deme kta Abg Mus sruh junior main lagu Where Eagle Soar~!!wktu tu mmg trkjut hbis laa...nie smua sbb Aimi ingtkn Abg Mus psl hutang lagu tu...Haish~ Aku jenuh laa pjuk Abg Mus x pyh main..dh laa junior je!?nk mati!?nsib baik laa hbis2 tutti lagu Festal Scene smlm Abg Mus x ingt nk main lagu tu...Naseb Baek~!!Aku harap hrini pon Abg Mus lupe jgk...huhu~ naseb baek homework minngu nie skit je..1 atau 2 homework je sehari...best gilerr~ ade lagi satu yg gilerr...ade ke patut Haziq Adam sruh aku panggil die Abg Adam!Haish~ sebenarnye x kisah pon...tp npe aku sorang??dan npe bru skrg??npe org lain x kna pnggil die Abg Adam??Pelik2~ klu aku pggil die Adam je..msti aku kna marah...ape msalh die tu??tp aku okey je pggil die Abg Adam sbb mama pon ajr aku pggil org yg lgi tua dri kite abg dri kecik lagi...tp disebabkn pngaruh kwn2 aku kt sni...ntah laa x tau nk ckp cmne...klu x msti skrg nie aku msih pggil Aus,Imad,Fadlin ngan yg lain2 tu dgn pggiln abg...tp x laa untuk Form 3 sbb dme cume beza stahun je...tp Form 5 aku tetp pggil abg...Abg Ipod,Abg Kid,Abg Al ngan lain2...tp kt blkg dme kadang2 aku x sbut abg (bile sembang ngan kwn) sbb dme kta geli dgr aku pggil abg...hmmmm....macam2 kn mnusia nie...panjangnye aku mrepek~ okeylah...smpai sni je...Bye!

~Love You All~

Sunday, 5 February 2012

~Emotional~

Ish...Aku tak faham btul la ngan kawan aku yg sorg nie...sejk hari Sabtu haritu asyik emo jerr...aku sruh cite kt aku tak nak...kata nak pendam sorang2 laa smpai aku pon kena marah skli...ape msalah die sbnrnye eh???plik laa...gaduh ngan makwe die kew??tensyen aku tgk die nie...aku dh laa tak boleh tgk org tensyen nnti aku jdi sdih dan trfkir psl msalah die tu...cm mane nie!!??dah byk kali aku suruh cite kt aku tp die tak nak...klu tak nak crite kt  aku pun skurang-kurangnye crite laa kt seseorg spya die tak tensyen sgt...nie tak nak...DEGIL!!ape aku nk buat nie??aku kena tolong die jgk sbb die kawan baik aku...aku tak kira yg aku tau die msti crite jgk kt aku klu tak aku cekik2 die...siap laa die...


~Love You All~

Wednesday, 25 January 2012

~Hari Last~

Hrini hri last aku kat rmh untk cuti kali nie tp aku x packing 1 barg lgi pun...sdeynyerr..leps nie slma sminggu la x dpt update blog...
Tpi tak pe..sbb minggu depn aku blik cuti lgi untk bbrpa hari...wktu cuti tu ialah bufday aku yg ke 14 iaitu 4 Feb hari Sabtu...sronoknye dpt smbut bufday kt rumh...msti best kn...
Dlm ksedihn nk mningglkn kluarga kt umah esok,aku jgk gmbira sbb dpt jmpa blik dgn kawan2 aku leps sminggu x brsua muka...msti best kan?hahaha...nnti kt skolh msti aku jdi gila2 balik kn...seronoknyew! smpai sni je larh!Bye!

~Love You All~

Tuesday, 24 January 2012

~Tengah Hari Untuk Memujuk~

Eeeee....Susah btul la mcm nie...mak Hazirah nk die kluar dri band...puas aku,Ayu,Aus,Mimi ngan Aimi pjuk die spya pjuk mak jgn bagi die kluar band...tp die kta mak die tetp tak bgi wlupun Abg Mus dh kategorikn die sbgai special case...kitaorg sgt sdih..Yg Aus plak,brmcm-mcm ayt power yg die kluarkn dri otak die tu smata-mata untk pjuk Hazirah...tp tetp x brjya..kitaorg smpai speechless jdinye..last skli aku kta it's up to you..tu kputusn kau..kami tak boleh nk ganggu...klu kau sayang band,kau akn pjuk mak kau smpai hati die cair...hmmm...nk wat cmne lgi??tp aku pesn kt die supaya ingt ni ::

Everything changes
But one thing is true
Understand
We're always be more than a band

Wlupun tu lirik lagu tp ia brsngkut paut dgn khidupn kami sekawan..lirik tu sgt brmkna bgi kmi..
Okeylah smpai sni jew...Bye!

~Love You All~

~Malam Yang Gila~

Hahahahaha....malam nie kami menggila lagi !!
Smentara Aus layan movie,aku,Fakhira,Fadlin,Farihin n Aimi merapu-rapu kt status Fakhira...
Hak3...lawak2..kalau korang tgk pon msti korang akn gelk punyalah..
Tapi malam nie kami x ckup ahli..iaitu Ayu ngan Aus..sdeynyer..Tapi x pe..kmi msih lgi boleh ktawa mcm org gile malam nie..rsa mcm tak sabar2 jew nk jmpa dgn deme hri Khamis nie..
Sampai sni je la..Bye!




~Love You All~

~Belajar Science~

Malam nie sgt menyeronokkan sbb aku dpt ckg Science bru...
Wlupun die bru Form 4 die sgt pintr bab ajr mngajar nie..nak tau sape..
Jeng..jeng..jeng...jwpnnye ialah Aus..bestfriend aku tu...tdi aku tnya die mcm2 soalan psl Science...
Kesian kat dia sbb wktu tu die tgh tengok movie...aku mcm mngganggu die jew..
Tp disebbkn die tu baik,die kta die x kish pon nk tnya byk2 ke..hbis je tnya soaln,aku offer die nk ape2 ke nnti aku bgi...tp die kta die x nk ape2 pun..ish3..baik giler kan..dlu sblum aku kenl die,aku ingtkn die sgt JAHAT...tp die yg sbenar sebaliknya..haha..ok la smpai sni jew..
Bye!


Yang kat tengah tu la Aus..yg kanan Farihin n yg kiri Haziq Adam...
Sebaik - baik Aus pun..jgn kacau die tau sbb die dh brpunya..nk tau spe?? Biarlah mnjdi rhsia antra kmi smua :: ahli-ahli Wind Orchestra SERATAS..hehe


~Love You All~

Bruno Mars in Count On Me

To all my beloved bestfriends !!




~Love You All~

~Addmath~

Akhirnya...aku dh dpt jwpn addmath yg Aus sruh aku jwb smlm mlalui chat kat FB sprti yg trtera di bawah nie...
Aku suruh mak aku ajr dan aku dpt jwpn soaln tu iaitu x = -1/5...aku nk bgitau Aus yg aku dh dpt jwpn tu tpi die x on9 dr pgi tdi...tak tau lah die pegi mne...
Hahahaha...nmpknye aku dpt tmbhkn ilmu addmath mlalui soalan Aus tu wlupun aku bru Form 2 dan x bljr lgi Addmath...PMR pun x leps lgi..hehe
Yahhoo!! Best jgk bljr addmath..nnti aku nk srh Aus tnya aku byk2 laa..hehe..biar brtmbh pndai..
Ok lah stakat nie jew..hingga brtmu lgi..Bye !

~Love You All~

Perbualan aku dan Aus ::