Wednesday, 25 January 2012

~Hari Last~

Hrini hri last aku kat rmh untk cuti kali nie tp aku x packing 1 barg lgi pun...sdeynyerr..leps nie slma sminggu la x dpt update blog...
Tpi tak pe..sbb minggu depn aku blik cuti lgi untk bbrpa hari...wktu cuti tu ialah bufday aku yg ke 14 iaitu 4 Feb hari Sabtu...sronoknye dpt smbut bufday kt rumh...msti best kn...
Dlm ksedihn nk mningglkn kluarga kt umah esok,aku jgk gmbira sbb dpt jmpa blik dgn kawan2 aku leps sminggu x brsua muka...msti best kan?hahaha...nnti kt skolh msti aku jdi gila2 balik kn...seronoknyew! smpai sni je larh!Bye!

~Love You All~

Tuesday, 24 January 2012

~Tengah Hari Untuk Memujuk~

Eeeee....Susah btul la mcm nie...mak Hazirah nk die kluar dri band...puas aku,Ayu,Aus,Mimi ngan Aimi pjuk die spya pjuk mak jgn bagi die kluar band...tp die kta mak die tetp tak bgi wlupun Abg Mus dh kategorikn die sbgai special case...kitaorg sgt sdih..Yg Aus plak,brmcm-mcm ayt power yg die kluarkn dri otak die tu smata-mata untk pjuk Hazirah...tp tetp x brjya..kitaorg smpai speechless jdinye..last skli aku kta it's up to you..tu kputusn kau..kami tak boleh nk ganggu...klu kau sayang band,kau akn pjuk mak kau smpai hati die cair...hmmm...nk wat cmne lgi??tp aku pesn kt die supaya ingt ni ::

Everything changes
But one thing is true
Understand
We're always be more than a band

Wlupun tu lirik lagu tp ia brsngkut paut dgn khidupn kami sekawan..lirik tu sgt brmkna bgi kmi..
Okeylah smpai sni jew...Bye!

~Love You All~

~Malam Yang Gila~

Hahahahaha....malam nie kami menggila lagi !!
Smentara Aus layan movie,aku,Fakhira,Fadlin,Farihin n Aimi merapu-rapu kt status Fakhira...
Hak3...lawak2..kalau korang tgk pon msti korang akn gelk punyalah..
Tapi malam nie kami x ckup ahli..iaitu Ayu ngan Aus..sdeynyer..Tapi x pe..kmi msih lgi boleh ktawa mcm org gile malam nie..rsa mcm tak sabar2 jew nk jmpa dgn deme hri Khamis nie..
Sampai sni je la..Bye!




~Love You All~

~Belajar Science~

Malam nie sgt menyeronokkan sbb aku dpt ckg Science bru...
Wlupun die bru Form 4 die sgt pintr bab ajr mngajar nie..nak tau sape..
Jeng..jeng..jeng...jwpnnye ialah Aus..bestfriend aku tu...tdi aku tnya die mcm2 soalan psl Science...
Kesian kat dia sbb wktu tu die tgh tengok movie...aku mcm mngganggu die jew..
Tp disebbkn die tu baik,die kta die x kish pon nk tnya byk2 ke..hbis je tnya soaln,aku offer die nk ape2 ke nnti aku bgi...tp die kta die x nk ape2 pun..ish3..baik giler kan..dlu sblum aku kenl die,aku ingtkn die sgt JAHAT...tp die yg sbenar sebaliknya..haha..ok la smpai sni jew..
Bye!


Yang kat tengah tu la Aus..yg kanan Farihin n yg kiri Haziq Adam...
Sebaik - baik Aus pun..jgn kacau die tau sbb die dh brpunya..nk tau spe?? Biarlah mnjdi rhsia antra kmi smua :: ahli-ahli Wind Orchestra SERATAS..hehe


~Love You All~

Bruno Mars in Count On Me

To all my beloved bestfriends !!




~Love You All~

~Addmath~

Akhirnya...aku dh dpt jwpn addmath yg Aus sruh aku jwb smlm mlalui chat kat FB sprti yg trtera di bawah nie...
Aku suruh mak aku ajr dan aku dpt jwpn soaln tu iaitu x = -1/5...aku nk bgitau Aus yg aku dh dpt jwpn tu tpi die x on9 dr pgi tdi...tak tau lah die pegi mne...
Hahahaha...nmpknye aku dpt tmbhkn ilmu addmath mlalui soalan Aus tu wlupun aku bru Form 2 dan x bljr lgi Addmath...PMR pun x leps lgi..hehe
Yahhoo!! Best jgk bljr addmath..nnti aku nk srh Aus tnya aku byk2 laa..hehe..biar brtmbh pndai..
Ok lah stakat nie jew..hingga brtmu lgi..Bye !

~Love You All~

Perbualan aku dan Aus ::

Monday, 23 January 2012

Dragonball punye pasal !



Petang semalam aku dengan kawan-kawan aku semua dah jadi macam orang gila kat Facebook..
Semuanya disebabkan oleh gambar dragonball yang Aus post (macam kat atas ni)...
Dari niat nak cari dragonball sampai melalut-lalut pergi ke nak sumbat Chaer dalam tuba...
Alahai..lawak..lawak..Harap-harap kami akan jadi kawan baik selama-lamanya...

~Love You All~