Tuesday, 24 January 2012

~Belajar Science~

Malam nie sgt menyeronokkan sbb aku dpt ckg Science bru...
Wlupun die bru Form 4 die sgt pintr bab ajr mngajar nie..nak tau sape..
Jeng..jeng..jeng...jwpnnye ialah Aus..bestfriend aku tu...tdi aku tnya die mcm2 soalan psl Science...
Kesian kat dia sbb wktu tu die tgh tengok movie...aku mcm mngganggu die jew..
Tp disebbkn die tu baik,die kta die x kish pon nk tnya byk2 ke..hbis je tnya soaln,aku offer die nk ape2 ke nnti aku bgi...tp die kta die x nk ape2 pun..ish3..baik giler kan..dlu sblum aku kenl die,aku ingtkn die sgt JAHAT...tp die yg sbenar sebaliknya..haha..ok la smpai sni jew..
Bye!


Yang kat tengah tu la Aus..yg kanan Farihin n yg kiri Haziq Adam...
Sebaik - baik Aus pun..jgn kacau die tau sbb die dh brpunya..nk tau spe?? Biarlah mnjdi rhsia antra kmi smua :: ahli-ahli Wind Orchestra SERATAS..hehe


~Love You All~

1 comment:

  1. haish.. sapew lh uh.. haha... aus.. npew mu caapub at sini... haha.... xpa2.. love u syg.. :P

    ReplyDelete

Komen..Jangan Tak Komen~