Monday, 20 February 2012

~Cikgu Kat Seratas~

Cikgu~ Cikgu~ Cikgu~
aku nk crite psl ckg aku laa kali nie...first skli....aaaaa!! aku nk Cikgu Noh ajr aku KH balik~ bknnye tak best Cikgu Zahari ajr,cikgu sgt baik cume aku tak brpe faham laa...klu Cikgu Noh ajr aku lbih faham...aku harap ta0n depan Cikgu Noh yg ajr~ BM?nk tau spe ajr??Cikgu Sazni~ aku rase brsalah gile la kt ckg tu sbb aku sllu trtidur dlm kelas die...tp die tak marah (ckg lmbut dan baik)~ BERSALAH gilerr!!Sori cikgu~ owh! BI sgt best sbb Teacher Zuraidah yg ajr...sepnjg taon nie aku tak pernh lgi tido dlm kelas die...mmg laa kadg2 mngantuk sbb letih..tp tahan laa sbb ckg ajr sgt best~! Science aku Cikgu Noorhizan ajr...wlupun aku tak prnh tido dlm kelas die tp aku tak brpe faham cra die ajr~ huhu...tak tau laa knpe sbb ckg tu baik tak prnh marah2 pon~ sbb tu aku sruh Aus ajr aku SC...wlupun kadg2 aku tak faham cra die ajr~ Math pling best! Teacher Jaz yg ajr dri taon lepas!ape yg teacher ajr sume aku fhm tpm ade la 1 atau 2 tu yg aku tak faham~ terbaik la teacher! Geo...spe lgi Cikgu Shuhaimah lah cm tak tau je~ Cikgu Shuhaimah ajr pon best tp mula2 die ajr aku tak brpe fhm sgt mklumlah tajuk baru la katakan..tp lepas tu aku fhm laa..sme ade fhm sndri atau ckg yg bgi pnerangan...ckp psl Sejarah...tiap2 kali kelas aku mngantuk...sian Cikgu Razhiyah yg ajr tu..aaaaaa~ sbnrnye aku tak nak pon ngantuk dlm kelas Sejarah...tp tak tau npe aku boleh trtidur~ kruk2~ misteri...Agama~ Ustazah Mawaddah yg ajr...ustazah sgt baik..kebanyakan kelas die kami kena buat nota atau latihan...kadang wat pafa atau ustazah terangkan sesuatu bab...Bahasa Antarabangsa??Aku bljr bhasa Perancis sma ngan spupu aku, Si Azril tu...Madame Fauziah yg ajr..best giler~ taon nie kebanyakan pelajaran madame byk gune slide..tu yg best tu...tak ngantuk lgsung~ ICTL...wktu aku tgh menaip nie wktu ICTL la nie...Cikgu Azwin yg ajr~ cikgu ni cntik dan baik...dlm kelas Cikgu Azwin klu tak bukak komputer msti kna salin nota psl ape2 jew...wktu slin nota kadang2 mngantuk laa jugak...huhu~ Cikgu Zul ajr kami Sivik...die suka sgt brcerita dlm kelas...best gilerr wktu die brcrita wlupun Cikgu Zul sbnrnye ajr Muzik~ huhu~ Seni...Cikgu Hisham yg ajr...ckg mmg pndai mlukis dan ckg sgt baik...tiap2 hari aku jmpa Cikgu Hisham..kt mne??kt blik band laa...hahaha~ Cikgu PJ aku Cikgu Midah iaitu guru kelas aku, 2 Kejora...klu org tak bawak bju pj wktu hri pj msti ckg marah...cuak gile wktu ckg marah...takut3~ smpai sni je la...tak larat nk taip dah~ nnti nk crite psl kawan baik aku yg bru lak~ nk tau spe??nnti aku crite...Bye!

~Love You All~

Monday, 13 February 2012

~Sibuk!~

Arghh...penatnyerr...semalam Abg Mus datang...aku excited giler habis laa...mmg petg tu aku jdi cm org gilerr jee...semalam aku bgi kt Abg Mus pelan Scholar Inn yg aku tunjuk kt Abg Ipod hritu...Abg Mus kta comey sbb aku lipat jdi bntuk bju...bangganyerr...hahaha...yg Sheng tu pnyibuk jerr...kta surat ape ntah... :P ...smlm aku trkjut sbb msuk2 blik band leps hbis solat Isyak,deme kta Abg Mus sruh junior main lagu Where Eagle Soar~!!wktu tu mmg trkjut hbis laa...nie smua sbb Aimi ingtkn Abg Mus psl hutang lagu tu...Haish~ Aku jenuh laa pjuk Abg Mus x pyh main..dh laa junior je!?nk mati!?nsib baik laa hbis2 tutti lagu Festal Scene smlm Abg Mus x ingt nk main lagu tu...Naseb Baek~!!Aku harap hrini pon Abg Mus lupe jgk...huhu~ naseb baek homework minngu nie skit je..1 atau 2 homework je sehari...best gilerr~ ade lagi satu yg gilerr...ade ke patut Haziq Adam sruh aku panggil die Abg Adam!Haish~ sebenarnye x kisah pon...tp npe aku sorang??dan npe bru skrg??npe org lain x kna pnggil die Abg Adam??Pelik2~ klu aku pggil die Adam je..msti aku kna marah...ape msalh die tu??tp aku okey je pggil die Abg Adam sbb mama pon ajr aku pggil org yg lgi tua dri kite abg dri kecik lagi...tp disebabkn pngaruh kwn2 aku kt sni...ntah laa x tau nk ckp cmne...klu x msti skrg nie aku msih pggil Aus,Imad,Fadlin ngan yg lain2 tu dgn pggiln abg...tp x laa untuk Form 3 sbb dme cume beza stahun je...tp Form 5 aku tetp pggil abg...Abg Ipod,Abg Kid,Abg Al ngan lain2...tp kt blkg dme kadang2 aku x sbut abg (bile sembang ngan kwn) sbb dme kta geli dgr aku pggil abg...hmmmm....macam2 kn mnusia nie...panjangnye aku mrepek~ okeylah...smpai sni je...Bye!

~Love You All~

Sunday, 5 February 2012

~Emotional~

Ish...Aku tak faham btul la ngan kawan aku yg sorg nie...sejk hari Sabtu haritu asyik emo jerr...aku sruh cite kt aku tak nak...kata nak pendam sorang2 laa smpai aku pon kena marah skli...ape msalah die sbnrnye eh???plik laa...gaduh ngan makwe die kew??tensyen aku tgk die nie...aku dh laa tak boleh tgk org tensyen nnti aku jdi sdih dan trfkir psl msalah die tu...cm mane nie!!??dah byk kali aku suruh cite kt aku tp die tak nak...klu tak nak crite kt  aku pun skurang-kurangnye crite laa kt seseorg spya die tak tensyen sgt...nie tak nak...DEGIL!!ape aku nk buat nie??aku kena tolong die jgk sbb die kawan baik aku...aku tak kira yg aku tau die msti crite jgk kt aku klu tak aku cekik2 die...siap laa die...


~Love You All~