Monday, 20 February 2012

~Cikgu Kat Seratas~

Cikgu~ Cikgu~ Cikgu~
aku nk crite psl ckg aku laa kali nie...first skli....aaaaa!! aku nk Cikgu Noh ajr aku KH balik~ bknnye tak best Cikgu Zahari ajr,cikgu sgt baik cume aku tak brpe faham laa...klu Cikgu Noh ajr aku lbih faham...aku harap ta0n depan Cikgu Noh yg ajr~ BM?nk tau spe ajr??Cikgu Sazni~ aku rase brsalah gile la kt ckg tu sbb aku sllu trtidur dlm kelas die...tp die tak marah (ckg lmbut dan baik)~ BERSALAH gilerr!!Sori cikgu~ owh! BI sgt best sbb Teacher Zuraidah yg ajr...sepnjg taon nie aku tak pernh lgi tido dlm kelas die...mmg laa kadg2 mngantuk sbb letih..tp tahan laa sbb ckg ajr sgt best~! Science aku Cikgu Noorhizan ajr...wlupun aku tak prnh tido dlm kelas die tp aku tak brpe faham cra die ajr~ huhu...tak tau laa knpe sbb ckg tu baik tak prnh marah2 pon~ sbb tu aku sruh Aus ajr aku SC...wlupun kadg2 aku tak faham cra die ajr~ Math pling best! Teacher Jaz yg ajr dri taon lepas!ape yg teacher ajr sume aku fhm tpm ade la 1 atau 2 tu yg aku tak faham~ terbaik la teacher! Geo...spe lgi Cikgu Shuhaimah lah cm tak tau je~ Cikgu Shuhaimah ajr pon best tp mula2 die ajr aku tak brpe fhm sgt mklumlah tajuk baru la katakan..tp lepas tu aku fhm laa..sme ade fhm sndri atau ckg yg bgi pnerangan...ckp psl Sejarah...tiap2 kali kelas aku mngantuk...sian Cikgu Razhiyah yg ajr tu..aaaaaa~ sbnrnye aku tak nak pon ngantuk dlm kelas Sejarah...tp tak tau npe aku boleh trtidur~ kruk2~ misteri...Agama~ Ustazah Mawaddah yg ajr...ustazah sgt baik..kebanyakan kelas die kami kena buat nota atau latihan...kadang wat pafa atau ustazah terangkan sesuatu bab...Bahasa Antarabangsa??Aku bljr bhasa Perancis sma ngan spupu aku, Si Azril tu...Madame Fauziah yg ajr..best giler~ taon nie kebanyakan pelajaran madame byk gune slide..tu yg best tu...tak ngantuk lgsung~ ICTL...wktu aku tgh menaip nie wktu ICTL la nie...Cikgu Azwin yg ajr~ cikgu ni cntik dan baik...dlm kelas Cikgu Azwin klu tak bukak komputer msti kna salin nota psl ape2 jew...wktu slin nota kadang2 mngantuk laa jugak...huhu~ Cikgu Zul ajr kami Sivik...die suka sgt brcerita dlm kelas...best gilerr wktu die brcrita wlupun Cikgu Zul sbnrnye ajr Muzik~ huhu~ Seni...Cikgu Hisham yg ajr...ckg mmg pndai mlukis dan ckg sgt baik...tiap2 hari aku jmpa Cikgu Hisham..kt mne??kt blik band laa...hahaha~ Cikgu PJ aku Cikgu Midah iaitu guru kelas aku, 2 Kejora...klu org tak bawak bju pj wktu hri pj msti ckg marah...cuak gile wktu ckg marah...takut3~ smpai sni je la...tak larat nk taip dah~ nnti nk crite psl kawan baik aku yg bru lak~ nk tau spe??nnti aku crite...Bye!

~Love You All~

No comments:

Post a Comment

Komen..Jangan Tak Komen~