Monday, 26 March 2012

~Simen Gigi~

Mama!! Tolong!!~ tu laa yg hati aku mnjerit-jerit wktu aku baring ats kerusi wktu gigi aku kena simen tdi...aduh~ sakit giler!! mcm nk mnangis je tp nsib baik aku nie jnis yg tak suka kalah kt ssuatu dan tunjukkn klemahan dri,jdi aku tahan je la...tp takpe lah sbb gigi depan aku dah elok...yg sdeynye aku tak dpt main clarinet hrini sbb nurse tu ckp "Jgn gigit bnda keras dlm tempoh 24 jam nie,ye."...sdeynyerr...aku nk main!! tmbh2 lgi hrini hri last Abg Mus ade kt sni...NAK MAIN!! NAK MAIN!! NAK MAIN!! nnti msti rmai org tnya npe aku tak main kn...ape susah jwb je la nurse tak bagi...btul kan??hak3...ape aku mrepek nie??td bkn main lg sdey sbb kwn2...skrg nie giler la plak...tp seyes aku sdey giler...aku buat gile mcm nie pun sbb nk hilangkan rsa sdey ngan tension sbb bnda tu...okeylah...bye!


~Love You All~

~Janganlah Sedih~

aaaaaaa~ ape nk jdi nie...skrg nie sume dh jdi huru hara...prsahabatan dh kacau bilau...ape nie!?prlu ke dlm prsahabatan ade prgduhan besar yg brlarutan??prasaan aku skrg nie dh brcmpur baur...sdey + marah + geram + tension...aku tak tau ape yg ptut aku buat skrg nie...dgn Hazirahnye...Ausnye... haish~ spe yg boleh tolong aku skrg nie??Hazirah skrg nie tgh gaduh ngan seseorg...tp kalau org tu bukan kwn rapat aku,aku tak kisah...nak gaduh pun gaduhlah...tp dua2 nie kwn aku...Hazirah dahlah bestfriend aku...cube korang bayangkan mcm mne nk slesaikan mslah kalau yg brgduh tu bestfriend korg dgn kwn yg pling rapat dgn korang???susah~!aku tak tau aku nk mnyebelahi spe dlu...tp skrg aku tau spe yg benar dan spe yg salah...so,aku mstilah nk tegakkan yg benar tp aku tak smpai hati la plak kt sorg lgi tu...ish! TENSION btullah hidup nie~!!skrg pasal Aus lak...aku simpati sgt ngan die...smpai hati pompuan tu buat die mcm tu...pdhl Aus dh baik giler ngan die...Aus sndri brsumpah demi Allah yg die tak prnh curang dgn pompuan tu...tp npe pompuan tu buat Aus mcm Aus tu tak ade perasaan??aku sedih tgk Aus yg skrg nie...aku rindu kt Aus yg dlu...yg stiap hari riang dan ceria~!skrg nie susah gile nk tgk Aus senyum tmbh2 lgi gelak...skrg nie pun prangai die dh agk dingin dgn aku...SEDEYNYERR~ npe prlu jdi cmnie!?nape!?spe yg boleh bgi aku jwpn kpda semua mslh aku nie!?smlm je pun aku hmpir menangis sbb bnda nie je...tak prcya??tnyalah kt Mimi...npe prsahabatan kami jdi mcm nie!!??


~Love You All~

Tuesday, 13 March 2012

~Worldwide by Big Time Rush~

Hye~ malam nie Wani nk post lgu ngan lirik Worldwide...Big Time Rush yg nyanyi tau...band ksukaan Wani...lagu nie sgt best sbb tu jdi lgu kt blog My Friends And I nie...jom usha~


aaaaaa~ Logan,James,Kendall dan Carlos sgt comel..tmbh2 lgi Logan... :)
--------------------------------------------------------------------------------------

Ooh
Wait a minute before you tell me anything, how was your day?
Cause I have been missing you by my side, yeah
Did I awake you out of your dream?
I’m sorry but I couldn’t sleep
You calm me down
There’s something about the sound of your voice
I’m never never (never as far away as it may seem)
Soon we’ll be together
We’ll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
There’s just one thing that I gotta do
(Hello, tuck you in every night on the phone)
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Not gonna let me take another goodbye
Babe, it won’t be long
You’re the one that I’m waiting on
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
(Girl I’ll be thinking about you)

Yes, I may meet a million pretty girls that know my name
But don’t you worry, cause you have my heart
It ain’t easy to keep on moving city to city
Just get up and go
The show must go on so I need you to be strong
I-I-I-I’m never never (never as far away as it may seem)
Soon we’ll be together
We’ll pick up right where we left off

Paris, London, Tokyo
There’s just one thing that I gotta do
(Hello, tuck you in every night on the phone)
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Not gonna let me take another goodbye

Babe, it won’t be long
You’re the one that I’m waiting on
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
(Girl I’ll be thinking about you)

Oh
Wherever the wind blows me
You’re still the one and only girl on my mind
No, there ain’t no one better (worldwide)
So always remember (worldwide)
Always remember, girl you’re mine

Paris, London, Tokyo
There’s just one thing that I gotta do
(Hello, tuck you in every night on the phone)
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Not gonna let me take another goodbye
Babe, it won’t be long
You’re the one that I’m waiting on
(Hello, tuck you in every night on the phone)
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
Girl I’ll be thinking about you worldwide, worldwide, worldwide
(Girl I’ll be thinking about you)

(Worldwide)
Yes, I may meet a million pretty girls that know my name
But don’t you worry
Cause you have my heart



~Love You All~

~Dah Siap~

Yeay!Hrini aku bebas dri genggaman homework Presentation Science...susah tau nk wat...aku tak tau yg aku wat tu btul ke tak...tp kje Sej ngan BM tak siap lagi...aduyai~ malam nie lah buat...petang nie nk tgk tv3 cite dongeng...tak de ape2 yg best pun harini...mama ngan ayah pegi brniaga...kak yong pulak pegi keje...bosanlah! >_<  bile dh bosan rsa tak sabar la pulak nk balik SERATAS hri Khamis nie...hehe~ brjumpa dgn kwn2 yg dirindui...Rindu3~ Bye!


~Love You All~

Monday, 12 March 2012

Asal malam nie susah sgt nk lelapkan mata nie ek??slalunye pkul 2 pgi cmnie msti dh tido dah...plik btullah malam nie...slalunye klu aku tak tido lgi pagi2 buta cmnie msti mama akn kta "Hai,nak jga guard jga rumah ke pagi2 cmnie??"...tp disebabkan mama dh tido..jdi tak dptlah aku dgr 'ayat sakti' tu...hehe~ skrg nie aku tgh chatting ngan Mimi...die tgh siapkan presentation Science sbb esok die nk pegi Melaka...aku nie malas skit nk wat...lgipun tak tau nk wat cmne...tnya Mimi lah...'alang2 mnyeluk prkasam biar smpai ke pangkal lengan...rsa2 org tu marah kt aku lgi ke ek??biar la kt die...tak nak kacau hidup die dah...okeyh la..Bye!


~Love You All~

Sunday, 11 March 2012

~Frustrating~

Sdeynye bile ade seseorg yg bnci kite...tmbh lgi klu stiap hari kite jmpa org tu...frustnye!!disebabkan 1 bnda bodoh yg aku dh buat,die msti dr bnci aku jdi lg bnci aku...sdeynye... :( ...niat aku baik nk minta maaf kt die tp...tak taulah ape yg die tgh fkirkan skrg...klu die lgi bnci kt aku cmne??ish!susahnye nk hdapi hidup nie...bknkah lbih baik MATI je...tawakal je la kat Allah...ape nk jdi pun jdilah...tu smua ktentuanNya...kita bknnye boleh tolak ktentuan Allah...ape yg aku rasa skrg nie ialah mmpi aku pd suatu hritu dh jdi knyataan...mmpi yg pd suatu hri die akn marah dan benci aku...TOLONG JANGAN BENCI SAYA!!!


~Love You All~