Tuesday, 13 November 2012

~Kebosanan~

Hmmm.. Bosan bosan bosan.. Boley mati kbosanan aku cmnie.. Nk msej, kedit pun takde.. Sori la Hazirah n' Chaer.. Aku tak dpt blas msej korng.. Rindu nk story mory ngan Zirah n' Chaer laa.. aduyaii~!! Ape boleh buat.. Tenet plak dh tenat.. ish3~ Sabo je la.. Nnti kwn2 SKK akunk wat reunion tp tak tau la bile.. Harap2 smue ade la.. Aku rindu nk jumpe dorng.. hehe.. Aku harap gak dpt jmpe ngan Hazirah.. Dh lma tak jmpe.. Kali trakhir jmpe die aku nngis truk gile smpai nk ckp spatah pun tak leh nk kluar.. Sdey gilerr wktu tu.. Tp Alhamdulillah kitaorg still jd BFF wlupun dgn brmesej je.. Hari2 tau.. Aku tau cite die, die pun tau cite aku.. Oh~ Rindunye aku kt die~!!



Monday, 12 November 2012

~Ape!?~

Hey.. Aku boring la skrg nie.. Nk msj tak boleh.. Bukan sbb takde fon,tp kedit yg takde.. huhu.. sdeynyer.. Aku nk cite psl ape yek?? hehe.. hrini hari ke-6 bdk form 5 amek es pi em.. gud luck lah untuk smua yek trutamanya Ashu.. jwb lek lok.. smoga dpt kputusan yg cemerlang.. Amin~!! brckp psl es pi em,aku tringt la plak kt pi em ar.. tahun dpn aku amek pi em ar.. bkn aku je, kawan2 n' sdara2 aku pun.. tu , si Fatihi ngan Nisa tu.. kpd Fatihi, jgn asyik dgn altan elektronik ko tu.. taun dpn nk pi em ar.. hehe (>_<) dh la pi em ar tahun akhir.. dorng ckp msti soalan susah punye.. takut la~!! takpe2.. kalau kita study smart n' slalu doa kt Allah, InsyaAllah kita brjya..kan!? kite kena la brusaha dr awal nie.. start study dr skrg.. tp rsa malas la plak.. hehe.. tak patut.. cmtu gak ngan budak2 yg nk ambik es pi em tahun dpn (tringt es pi em tahun dpn sbb tgh dgr lgu River Flows In You yg scara autonye tringt kt Adam yg suke main piano)  heh~ ape2 pun, gud luck lah kt sume form 3 n' form 5 tahun dpn.. wat lek lok!! k lah~ aku nk gi dlu nie.. nnti kite smbung eh.. Bye~!!

~Love You All~

Saturday, 10 November 2012

~Hilang Kawan~

Korang.. Aku kehilangan sorang lgi kawan.. Spe? Adam lha.. Tahun dpn die dh takde kt SERATAS sbb die pindah skolah.. Parent die yg sruh die pindh.. Tataw la npe.. Adam ckp sbb tahun dpn die nk es pi em.. So,mak die risau kalau die duk kt sna lgi,result die akn tak cmerlang.. Sedihnye aku.. Nnti msti aku dh tak leh dgr die main piano.. Aku akn rindukn stiap not piano yg die main dan bunyi trumpet die yg gempak uh.. Aku suke dgr die main piano sbb die main piano dgn penuh perasaan dan stiap lagu yg die main akn mnyentuh prsaan org yg mndengar.. hmmm.. Aku harap nnti die akn datang  mlawat kitaorg kt sni dan takkan lupekan kitaorg.. Aku harap die halalkn smua ilmu yg die prnah bgi kt aku.. Dan juge sgala nasihat die yg brguna tu.. Aku takkan lupekan jasa baik kau,Adam.. Smoga kau bahagia dgn khidupan di luar sana dandpt result yg bgus untuk es pi em nnti...

~Love You All~