Monday, 12 November 2012

~Ape!?~

Hey.. Aku boring la skrg nie.. Nk msj tak boleh.. Bukan sbb takde fon,tp kedit yg takde.. huhu.. sdeynyer.. Aku nk cite psl ape yek?? hehe.. hrini hari ke-6 bdk form 5 amek es pi em.. gud luck lah untuk smua yek trutamanya Ashu.. jwb lek lok.. smoga dpt kputusan yg cemerlang.. Amin~!! brckp psl es pi em,aku tringt la plak kt pi em ar.. tahun dpn aku amek pi em ar.. bkn aku je, kawan2 n' sdara2 aku pun.. tu , si Fatihi ngan Nisa tu.. kpd Fatihi, jgn asyik dgn altan elektronik ko tu.. taun dpn nk pi em ar.. hehe (>_<) dh la pi em ar tahun akhir.. dorng ckp msti soalan susah punye.. takut la~!! takpe2.. kalau kita study smart n' slalu doa kt Allah, InsyaAllah kita brjya..kan!? kite kena la brusaha dr awal nie.. start study dr skrg.. tp rsa malas la plak.. hehe.. tak patut.. cmtu gak ngan budak2 yg nk ambik es pi em tahun dpn (tringt es pi em tahun dpn sbb tgh dgr lgu River Flows In You yg scara autonye tringt kt Adam yg suke main piano)  heh~ ape2 pun, gud luck lah kt sume form 3 n' form 5 tahun dpn.. wat lek lok!! k lah~ aku nk gi dlu nie.. nnti kite smbung eh.. Bye~!!

~Love You All~

No comments:

Post a Comment

Komen..Jangan Tak Komen~