Sunday, 27 October 2013

~Hai~

Lamanye aku tak update blog nie.. Rindu la pulak ! Skrg nie aku ade kat bilik Ckg Zahari .. Baru lepas buat keje sikit .. Yang lain smua tgh tengok movie kat dewan kuliah .. Nak tau tak ?? Nanti , lepas Cuti Deepavali , aku nk pegi Cyberjaya !! Hepinyerr .. Sebab ?? Hadiah kitaorg sbb menang pertandingan menginovasi kapal terbang .. Dapat nombor 2 !! Thanks to Khasnor , Ikhram , Anis , Alia , Tina , Faeez , Solehin , Zulfikri , Naim Rasydan dan Husaini yg menyebabkan kitaorg boleh menang .. Walaupun pada mulenye aku tgk mcm tak menari tp bile dah buat , rase seronok la plak .. Tambah plak dgn group kitaorg yg gile semangat ..Okeylah , nanti aku cerita lagi .. Nak cau dulu .. Bye~!!

Saturday, 1 June 2013

Hello ~ Hello

Hola hola.. Lama tak jumpa.. Pembaharuan telah dibuat trhadap blog ksayangan aku nih.. Cantiknye wrna oren tu.. Cewahh~ Huh! Aku bosan.. Sebab aku bosan la byk gmbr kawan-kawan aku yg ade dlm picture dlm lappy aku jdi mgsa edit aku.. Haha~ Tapi takpe.. Smart ape gmbr2 tu.. Nk tgk?? Nnti aku tnjuk kt post sterusnya.. Chauu lu weyh.. Bye~!!

Sunday, 14 April 2013

~Oit~

Hei semua~! Dah lma tak update blog.. rindu lak.. hehe~ sgalanye telah dikemaskini.. Yeay~!! Cantik tak? Cantik tak? Tapi tak siap spenuhnye lagi.. Sbb pages 'My Section' tu tak siap hbis lagi.. hehe~ Hari Isnin nie mama, ayah, Wana ngan Amin nk gi KL.. Buat ape?? Ade la.. Mne leh gitau.. Hal family dorh..  Tak wajar diheboh-hebohkan.. Aku harap dorng selamat smpai dan selamat kembali.. InsyaAllah.. Doakan la, ye.. Aku dh ngantuk gilerr nie.. Nnti klau pnjng umur kite smbung lagi, kay?? Bye~!!

Saturday, 9 February 2013

~Hello~

I'm back~!!! hehe.. Dah lma aku tak update blog, kan.. Nie pun aku nk update smua skali.. Tibe2 je ade smgt nk ubah suai blog yg dh lma tak terusik nie.. Sbb haritu tibe2 je ade org tgur aku suh aku update blog.. spe a tu.. Tapi takpe.. Mmg aku nk update pon.. Look forward okay~